Fri fragt ved køb over 350 DKK LÆS MERE

Mission
Nb Helsekost er godkendt og anerkendt af producenten Natures Blends* til at forhandle deres nigellafrø kosttilskud i Danmark. Vi så det som vores mission at bringe Natures Blends hjem, så du kan nyde gavn af produkterne. Igennem NbHelsekost.dk vil vi gerne hjælpe mennesker med at leve et sundt, langt og godt liv med masser af vitalitet.

Vision
For os har visionen altid været at finde nye måder at fremhæve det bedste naturen kan bringe os. Længe før moderne medicin blev opfundet, har jorden altid tilbudt alt hvad vi har brug for, for at leve og opretholde en sund livsstil.

For at finde de glemte hemmeligheder i naturen, måtte teamet gå tilbage til rødderne og bringe dem tilbage til verden. Derefter sammensattes et udvalg af produkter uden tilsætningsstoffer og fyldstoffer, der er så naturlige som muligt - det fås ikke meget bedre.

Værdier

  • Enkelthed
  • Ærlighed
  • Omtanke for miljøet

Enkelthed Et enkelt, eksklusivt, og snævert sortiment, det er hvad vi har at byde på. Det skal være nemt at vælge kosttilskud. Det skal også være til overkommelige priser, da det skal kunne betale sig at leve sundt.

Ærlighed Vi er ærlige omkring vores produkter. Det er noget vi bruger hver dag, og er personligt vilde med dem. Vi står inde for kvaliteten af vores produkter, og er stolte af at kunne tilbyde dig vores produkter.

Omtanke for miljøet Vores nigellafrøolie produkter koldpresses uden brug af opvarmning, tilsætningsstoffer, eller konserveringsmidler. På den måde bevares de gode stoffer og vitaminer. I processen passer vi på miljøet ved at bearbejde ingredienserne på en måde, som er skånsom for naturen.

Desuden bliver alle vores pakker sendt med genanvendelige papkasser, miljøvenligt kassefyld, og bæredygtigt brun papir pakke tape. På denne måde prøver vi at understøtte bæredygtig udvikling.

Historie
Det hele startede da jeg var på udkig efter nigellafrøolie. Jeg har altid hørt om det og valgte så at prøve det. Dog var udbuddet herhjemme ikke særlig tilfredsstillende, så jeg fandt engelske Natures Blends. De havde oplyst 2.5% thymoquion indhold (som en af de få på markedet) og vedhæftet tilhørende certifikat. Derudover havde de også nigellafrøolie med flere varianter såsom gurkemeje og torskeleverolie, hvilket var umuligt at finde andre steder.

Jeg ville virkelig gerne prøve olien, så jeg valgte at købe Nigellafrøolie Kapsler derfra, velvidende at der skulle betales told. Jeg endte med at betale 191 DKK for kapslerne inkl. fragt fra England (det tog to uger før pakken ankom) og 207 DKK i told, svarende til knap 400 DKK... Jeg var vild med produktet og fik ideen til at starte NbHelsekost.dk, så du kan få fingrene i deres lækre produkter til en rimelig pris og langt kortere ventetid.

Venlig hilsen,
Jacob Issa / NbHelsekost

*Natures Blends Ltd er en engelsk virksomhed som er ledende inden for at bringe det bedste frem i naturen, og produktion af nigellafrøolie kosttilskud. Virksomheden er beliggende i Blackburn, England. Bag Natures Blends Ltd står Yusuf Wasway, stifteren af Natures Blends Ltd og uddannet farmaceut.