Fri fragt ved køb over 350 DKK LÆS MERE

Ren Marokkansk Arganolie (90ml)

175,00 kr.
Varenummer: 162

Marokkansk arganolie er en af de helt store stjerner indenfor hud- og hårpleje, og bliver ofte refereret til som "Marokkos flydende guld."

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Detaljer
Historie

Indhold: 100% Ren Arganolie fra Marokko (90 ml)

Marokkansk arganolie har en helt særlig sammensætning af vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter, som har gjort den populær over hele verden. Men sin gylden "guldagtig" farve, har den en plejende, blødgørende og helende effekt. Olien trænger hurtigt ind i huden/håret, uden at fedte - og den karakteristiske duft forsvinder normalt efter 2-5 minutter.

Olien har et ekstremt højt indhold af essentielle fedtsyrer og E vitamin, hvilket gør, at olien er med til at forebygge hudens aldring. Den kan anvendes til både ansigt, hud og hår. Den er også god mod både tør og fedtet hud.

Ingredienser: 100% Arganolie

Oprindelsesland: Marokko

Anvendelse:

Natures Blends Arganolie er til kosmetisk brug.

Kan anvendes på ansigt, hænder, arme, ben, hår osv.

Anbefaling:

Brug mindst to gange dagligt på ansigt og hænder.

En gang om morgenen og en gang om aftenen.

2-4 sprøjt burde være nok.

Arganolie stammer fra kernerne der sidder inde i frugterne på argantræet (Argania Spinosa), som vokser i den syglige del af Marokko. Igennem hundreder af år er olien blevet udvundet og brugt til både hud- og hårpleje. Det er hårdt fysisk arbejde at indsamle frugterne og knuse skallen og presse olien - alt gøres i hånden.

Argan olie er meget unik på mange punkter. Det er ikke kun farven på olien, der gør at arganolie også kaldes 'det marokkanske guld'. Produktionen af arganolien har nemlig været guld værd for Marokko, især fordi det er det eneste sted i verden, hvor argan træet bærer frugt. Efterspørgslen på arganolie har løftet store dele af lokalbefolkningen i landet.